Ποιοί είμαστε

Μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα παραγωγής καλλυντικών με έδρα την Θεσσαλονίκη/Ελλάδα, αναπτύσσεται δυναμικά τα τελευταία 20 χρόνια και εξελίσσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της με βάση την τεχνογνωσία και την ανατροφοδότηση που προσφέρει η εμπειρία του ίδιου του πελάτη. Στο εργοστάσιό μας, παράγονται προϊόντα καλλυντικής περιποίησης αρίστης ποιότητας, υπό την εποπτεία μιας ομάδας επαγγελματιών που διακρίνονται για την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την άριστη γνώση του αντικειμένου.  

Η φιλοσοφία μας έχει δομηθεί πάνω σε μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, που μεταφράζεται σε συνέπεια και συνέχεια στην εξέλιξη των μεθόδων παραγωγής, οι οποίες υποστηρίζονται από ενδελεχή επιστημονική έρευνα και επιμελή εφαρμογή θεραπειών ομορφιάς, πλήρως εναρμονισμένων με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (REGULATION (EC) No 1223/2009 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 30 November 2009).

Επιλέγουμε μια πλειάδα πρώτων υλών αρίστης διαλογής που υπόκεινται σε συνεχείς ποιοτικούς μικροβιολογικούς και εργαστηριακούς ελέγχους και φροντίζουμε ώστε τα χρώματα που χρησιμοποιούμε να αντλούν την έμπνευσή τους από την φυσική παλέτα του ελληνικού τοπίου (ήλιος, θάλασσα, φύση). Παράλληλα, εφαρμόζουμε τις ορθές πρακτικές g.m.p (good manufacturing practices) και είμαστε διαρκώς συντονισμένοι με τις νέες τάσεις της μόδας στον χώρο της ομορφιάς, ώστε να προσφέρουμε μια μοντέρνα, ολοκληρωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη εμπειρία στις φόρμουλες καλλυντικής φροντίδας και περιποίησης. 

Σχεδιάζουμε, εξελίσσουμε και βελτιώνουμε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ώστε να ανταποκρίνονται επαρκώς στις ανάγκες των πελατών και τα καθιστούμε ανταγωνιστικά μέσα από μια υγιή, λειτουργική και άκρως αποδεκτή σχέση ποιότητας και τιμής. Τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, ανταποκρίνονται στο σύνολο των απαιτήσεων του αγοραστικού κοινού και εγγυώνται ότι η δική σας σφραγίδα επωνυμίας θα φέρει ως αναγνωριστικό, την δυναμική που υπογράφει η ποιότητα και η αξιοπιστία στο σύνολο των υπηρεσιών μας.