Μάτια

Μια ευρεία γκάμα προϊόντων περιποίησης ματιών, κλινικά ελεγμένων και καλλυντικά πιστοποιημένων μέσω διεξοδικών ελέγχων ποιότητας και άρτιου εξοπλισμού, με την εμπειρία και τεχνογνωσία μας ως ανεξίτηλη  σφραγίδα εγγύησης.

Οι υπηρεσίες μας είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τις ορθές πρακτικές g.m.p (good manufacturing practices) και ανταποκρίνονται άριστα στα στάνταρ ποιότητας που θέτετε για τους πελάτες σας.

Σκιά και φως συνυπάρχουν αρμονικά στο κάδρο των ματιών σε αψεγάδιαστες φυσικές αποχρώσεις, που στοχεύουν στην μεγάλη διάρκεια, την ακρίβεια στην έκφραση των εσωτερικών γραμμών και πάνω από όλα, στην υγεία του δέρματος.


Μολύβια Ματιών

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από την ήδη υπάρχουσα μεγάλη γκάμα χρωμάτων και φυσικά, μπορούμε να κάνουμε color matching για να δημιουργήσουμε τη σειρά που έχετε οραματιστεί.

Διαθέτουμε διάφορες φόρμουλες για να επιλέξετε αυτήν που θα χαρακτηρίζει τη σειρά σας (standard, long lasting, waterproof, μηχανικό κλπ.) και φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να υλοποιηθεί οποιαδήποτε πρόταση έχετε.

Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Cruelty free.


Υγρό Eyeliner

Η φόρμουλα του eyeliner προσφέρει σταθερό αποτέλεσμα για πολλές ώρες χωρίς να μουτζουρώνει. Έντονο μαύρο χρώμα για μεγαλύτερη ένταση.

Δεν περιέχει άρωμα. Cruelty free.


Eyeliner Pen

Το αποτέλεσμα του eyeliner pen είναι σταθερό, διαρκεί πολλές ώρες χωρίς να μουτζουρώνει και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Δεν περιέχει άρωμα. Cruelty free.


Μολύβια Φρυδιών

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από την ήδη υπάρχουσα μεγάλη γκάμα χρωμάτων και φυσικά, μπορούμε να κάνουμε color matching για εσάς.

Μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη εμφάνιση και το κατάλληλο για εσάς βουρτσάκι.

Αδιάβροχο. Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Cruelty free.


Mascara

Η φόρμουλα της mascara περιέχει φυσικά κεριά, σιλικόνη και πολυμερή μικροσφαιρίδια. Ενυδατώνει και χαρίζει έντονο χρώμα. Δεν περιέχει άρωμα. Cruelty free.

Διατίθεται σε μαύρο, καφέ, μπλε, μωβ και πράσινο χρώμα.

Διατίθεται σε standard & αδιάβροχη.


Σκιές Ματιών

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από το ήδη υπάρχον χρωματολόγιο και φυσικά, δεχόμαστε τις προτάσεις σας σχετικά με color matching.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις διάφορες φόρμουλες (matte, satin, wet’n’dry, κλπ.).


Σκιές Φρυδιών

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από το ήδη υπάρχον χρωματολόγιο και φυσικά, δεχόμαστε τις προτάσεις σας σχετικά με color matching.

Με matte υφή και μεγάλη διάρκεια.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε ενδιαφέρον πατώντας εδώ.